Om varmahus.se

Vi har satt upp en enda uppgift för varmahus.se och det är att hjälpa dig att minska dina värmekostnader. Om du inte hittar den information du behöver vill vi att du kontaktar oss med dina funderingar så hjälper vi dig på alla sätt vi kan.

Ansvarig

Stefan Nilsson är ansvarig för webbplatsen. Stefan är energiingenjör och har sedan 1995 arbetat med byggnaders energiprestanda och teknikutveckling inom biobränsle och förbränning. Stefan har också sysslat en del med utbildning inom energianvändning/uppvärmning och han har läst energiteknik vid Umeå universitet. Skriv till Stefan, skicka mejl till stefan (a) varmahus . se.

Dela med dig

Är du i branschen, och har du bilder och information vi kan använda på sajten? Hör av dig. Om inget annat anges som kommer bilder och foto på sajten från pixabay.com.

Har du bytt värmesystem eller genomfört energisparåtgärder i ditt hus? Dela gärna med dig av erfarenheter och resultat, data och bilder. Skriv till oss.

Annonsera

Vi använder oss av Googles Adsense-program för att visa annonser på Varmahus. Kom i kontakt med Stefan om du vill ha hjälp att komma igång eller optimera dina annonser.

Om webbplatsen

Varmahus.se drivs av Stefan Nilsson och SAN Webbutveckling. Kontakt: stefan (a) varmahus . se

Postadress:
SAN Webbutveckling
Krånge 302
881 94 Sollefteå

Pivatpolicy

Här hittar du vår privatpolicy